Blød tofu i kokosmælk

Billede af Blød tofu i kokosmælk
  • Prep Time5 min
  • Cook Time20 min
  • Total Time25 min
  • Serveres til4
  • KildeSamvirke
  • Cuisine
    • Japanese
  • Course
    • Appetizer
    • Main Course
    • Snack

Ingredienser

  • 500 g tofu (sojabønneost)
  • 3 spsk friskrevet ingefær
  • 4 stk fed revet hvidløg
  • 1 stk lime
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk karry
  • 1 dåse(r) kokosmælk
  • 2 dl hønsebouillon
  • Salt
  • 250 g ægnudler
  • 0,75 l fritureolie
  • 1 stk rød peberfrugt

Sådan gør du:

1

Skær tofu i grove tern.

2

Kom ingefær, hvidløg og limesaft i en skål og vend tofu heri.

3

Lad stå 15 minutter.

4

Svits karry i olie i en gryde og kom kokosmælk og bouillon heri.

5

Lad simre sammen nogle minutter.

6

Kom tofu med marinade i gryden, og lad simre langsomt i 5 minutter.

7

Smag til med salt og lad stå.

8

Gennemvarm olien i en gryde.

9

Kom ¼ af nudlerne i ad gangen og steg indtil de er godt gyldne.

10

Tag op og lad afdryppe på køkkenrulle.

11

Gentag med resten af nudlerne.

12

Server tofu med sauce i dybe tallerkener.

13

Toppe med revet limeskal og snittet peberfrugt.