Blød tofu i kokosmælk
- Prep Time5 min
- Cook Time20 min
- Total Time25 min
- Serveres til4
- KildeSamvirke
- Cuisine
- Japanese
- Course
- Appetizer
- Main Course
- Snack
Ingredienser
- 500 g tofu (sojabønneost)
- 3 spsk friskrevet ingefær
- 4 stk fed revet hvidløg
- 1 stk lime
- 2 spsk olie
- 1 spsk karry
- 1 dåse(r) kokosmælk
- 2 dl hønsebouillon
- Salt
- 250 g ægnudler
- 0,75 l fritureolie
- 1 stk rød peberfrugt
Sådan gør du:
1
Skær tofu i grove tern.
2
Kom ingefær, hvidløg og limesaft i en skål og vend tofu heri.
3
Lad stå 15 minutter.
4
Svits karry i olie i en gryde og kom kokosmælk og bouillon heri.
5
Lad simre sammen nogle minutter.
6
Kom tofu med marinade i gryden, og lad simre langsomt i 5 minutter.
7
Smag til med salt og lad stå.
8
Gennemvarm olien i en gryde.
9
Kom ¼ af nudlerne i ad gangen og steg indtil de er godt gyldne.
10
Tag op og lad afdryppe på køkkenrulle.
11
Gentag med resten af nudlerne.
12
Server tofu med sauce i dybe tallerkener.
13
Toppe med revet limeskal og snittet peberfrugt.