Misosuppe med tofu
Misosuppe er verdens hurtigste og – formentlig – sundeste suppe.
Måske har du stiftet bekendtskab med den, når du har spist sushi?
Måske har du stiftet bekendtskab med den, når du har spist sushi?
- Prep Time5 min
- Total Time20 min
- Cuisine
- Japanese
- Course
- Appetizer
- Main Course
- Snack
Ingredienser
Misosuppe
- 6-8 dl vand
- 1-2 dl tofu i små terninger (evt. også med en håndfuld udblødt arametang)
- 3-4 spsk misopasta
- 1 forårsløg
Sådan gør du:
Misosuppe
1
Bring 6-8 dl vand i kog med 1-2 dl tofu i små terninger (evt. også med en håndfuld udblødt arametang). Tag gryden af varmen.
2
Rør 3-4 spsk misopasta ud i vandet (miso må ikke koge – så ødelægges vigtige enzymer). Snit et forårsløg og rør det i.
3
Smag til – måske skal der lidt mere misopasta i. Voila: verdens hurtigste suppe. En fantatisk opkvikker fuld af en masse gode mineraler og enzymer.