Misosuppe med tofu

Billede af misosuppe med tofu
Misosuppe er verdens hurtigste og – formentlig – sundeste suppe.
Måske har du stiftet bekendtskab med den, når du har spist sushi?
  • Prep Time5 min
  • Total Time20 min
  • Cuisine
    • Japanese
  • Course
    • Appetizer
    • Main Course
    • Snack

Ingredienser

Misosuppe

  • 6-8 dl vand
  • 1-2 dl tofu i små terninger (evt. også med en håndfuld udblødt arametang)
  • 3-4 spsk misopasta
  • 1 forårsløg

Sådan gør du:

Misosuppe

1

Bring 6-8 dl vand i kog med 1-2 dl tofu i små terninger (evt. også med en håndfuld udblødt arametang). Tag gryden af varmen.

2

Rør 3-4 spsk misopasta ud i vandet (miso må ikke koge – så ødelægges vigtige enzymer). Snit et forårsløg og rør det i.

3

Smag til – måske skal der lidt mere misopasta i. Voila: verdens hurtigste suppe. En fantatisk opkvikker fuld af en masse gode mineraler og enzymer.