Stegte grøntsager og tofu med nudler

- Prep Time5 min
- Cook Time20 min
- Total Time25 min
- KildeSamvirke
- Cuisine
- Vietnam
- Course
- Appetizer
- Main Course
- Snack
Ingredienser
- 250 g nudler
- 200 g svampe shiitake eller champignon
- olie
- 300 g fast tofu
- 3 stk forårsløg
- 2 spsk sojasauce
- 1 spsk risvineddike
- ½ spsk muscovadosukker
- ldit friskhakket chili
Sådan gør du:
1
Tilbered nudler efter anvisning.
2
Skær svampe i skiver og svits i olie på en pande.
3
Skær tofu i mindre stykker og svits med.
4
Skær forårsløg i skiver, og svits med.
5
Bland sojasauce, risvineddike, sukker og lidt chili i en skål.
6
Vend på panden, og tag fra varmen.
7
Afdryp nudler, og vend med grøntsager og tofu.
8
Smag til, og server.