Lun broccolisalat med nudler og tofu

billede af Lun broccolisalat med nudler og tofu
Broccolisalat med nudler og tofu er en sund og nærende salat.
  • Prep Time10 min
  • Cook Time15 min
  • Total Time25 min
  • Serveres til5
  • Cuisine
    • Japanese
  • Course
    • Appetizer
    • Main Course
    • Snack

Ingredienser:

Broccolisalat:

  • 500 g broccoli
  • 200 g fast tofu, gerne røget
  • 75 g cashewnødder
  • 100 g nudler, gerne udonnudler
  • salt
  • lidt olie til stegning
  • evt. lidt soja

Endvidere:

  • 2 spsk. revet ingefær
  • 1½ spsk. flydende honning
  • 6 spsk. soja
  • ½ bundt koriander

Sådan gør du:

1

Del broccolien i buketter, og damp dem i saltet vand. De skal bare have et minut eller tre når de er til broccolisalat. Skyl dem kort i koldt vand, og lad dem dryppe af.

2

Skær tofuen i terninger, og rist den gylden i olie på en varm pande, det tager 4-5 minutter. Kom en smule soja på den, hvis den ikke er røget.

3

Rist cashewnødderne i lidt olie, til de er let gyldne.

4

Kog nudlerne møre i 3-4 minutter (eller efter anvisningen på pakken).

5

Rør ingefær, honning og soja sammen. Vend nudler, broccoli og tofu med dressingen, og anret din broccolisalat toppet med koriander og cashews. Servér din broccolisalat straks.

Noter:

Køb fast, røget tofu til din broccolisalat. Kan du ikke skaffe den røgede, kan du sagtens bruge den urøgede.