Lun broccolisalat med nudler og tofu
Broccolisalat med nudler og tofu er en sund og nærende salat.
- Prep Time10 min
- Cook Time15 min
- Total Time25 min
- Serveres til5
- Cuisine
- Japanese
- Course
- Appetizer
- Main Course
- Snack
Ingredienser:
Broccolisalat:
- 500 g broccoli
- 200 g fast tofu, gerne røget
- 75 g cashewnødder
- 100 g nudler, gerne udonnudler
- salt
- lidt olie til stegning
- evt. lidt soja
Endvidere:
- 2 spsk. revet ingefær
- 1½ spsk. flydende honning
- 6 spsk. soja
- ½ bundt koriander
Sådan gør du:
1
Del broccolien i buketter, og damp dem i saltet vand. De skal bare have et minut eller tre når de er til broccolisalat. Skyl dem kort i koldt vand, og lad dem dryppe af.
2
Skær tofuen i terninger, og rist den gylden i olie på en varm pande, det tager 4-5 minutter. Kom en smule soja på den, hvis den ikke er røget.
3
Rist cashewnødderne i lidt olie, til de er let gyldne.
4
Kog nudlerne møre i 3-4 minutter (eller efter anvisningen på pakken).
5
Rør ingefær, honning og soja sammen. Vend nudler, broccoli og tofu med dressingen, og anret din broccolisalat toppet med koriander og cashews. Servér din broccolisalat straks.
Noter:
Køb fast, røget tofu til din broccolisalat. Kan du ikke skaffe den røgede, kan du sagtens bruge den urøgede.